Tekstvak: Tekstvak:

Draagarmstelling voor onhandelbare goederen zoals

opslag bouwketen, groot materieel, boten, auto’s enz.

Opslag van sloepen kano's en andere kleine boten in een draagarmstelling. Zowel binnen als buiten met overkapping mogelijk.Opslag voor auto's bij demontagebedrijven d.m.v draagarmstellingen. Bij een draagarmstelling buiten met dak staat de auto zelfs droog. Meer auto's per m2 door 4 of 5 hoog weg te zetten of zelfs meer.Armstellingen met lange draagarmen voor opslag romneyloodsen, bouwketen, opslagloodsen, damwand platen, gofplaten, dakconstructies, dakplaten enz.Draagarmstelling voor tuinhout, tuinschermen en andere tuinartikelen met extra opties voor staand materiaal en rondhout. Ook zeer geschikt voor opslag speeltoestellen ,tuinstoelen tafels, tuinbanken, vijvers enz. Draagarmrekken ook buiten met dak mogelijk.Zware draagarmstellingen voor langgoed en extra bulk d.m.v. extra lange draagarmen.

Zware draagarmstellingen met lange draagarmen is de oplossing voor producten met grote afmetingen in elke branche. Opslag van sloopauto’s, sloepen en andere kleine boten, groot materieel, tuinartikelen, Romneyloodsen, bouwketen enz. is geen probleem. Door gebruik te maken van de extra opties zoals bruggen, roosters of vloerplaten kunt u in een draagarm-stelling eenvoudig opslagvloeren maken waarop opslag van alle onhandelbare goederen mogelijk is.

 

Afmetingen en staanderafstand zijn geheel op uw product af te stemmen zodat op de juiste punten uw product wordt gedragen. Er zijn als bijvoorbeeld ook speciale aanpassingen mogelijk voor rollen, productiemallen, tuinartikelen zoals tuinschermen en tuinhout enz. maar ook speciaal voor de scheepsbouw zijn stellingen met armen 3 meter door ons geleverd.

 

Opslag in een draagarmstelling is zowel binnen als buiten mogelijk en zelf met dak of totale overkapping. Zie ook draagarmstellingen met dak.