Tekstvak: Tekstvak:

Draagarmstelling voor buismateriaal en profielen

Draagarmstelling voor cassettes en bokken met profielen en buizen.Lichte lage draag armstellingen voor handmatig opslaan van profielen, strippen, lijsten enz. Draagarmstellingen voor RVS met zijgeleiding.Draagarm stellingen met schuine armen voor opslag staal met bovenkraan.Opslagrekken voor aluminium en kunststof profielen en buizen. Opslag van rolluiken, rolschermen, zonnescherm enz. Ook met overvloering mogelijk.Draagarmstelling voor opslag profielen, buizen, spanten enz. voor bedrijven in de kassenbouw, zonneschermen, hekwerken en toegangspoorten, constructiebouw enz.Zware draagarmstelling buiten met lange armen voor pakketten met kasprofielen, raamprofielen, dakprofielen, spanten, kabelgoten,vloerprofielen, kolommen, rails, enz.

Draagarmstellingen zijn ideaal voor opslag langgoed zoals profielen, buizen, kokers en stafmateriaal maar ook voor lange technische producten in diverse branches. Wij leveren zowel lichte draagarm stellingen voor bijvoorbeeld kunststof en aluminium profielen en zware draagarm-stellingen voor bijvoorbeeld stalen buizen en constructiestaal. Ook voor speciale metalen zoals RVS zijn er standaard oplossingen. Een draagarmstelling is zowel geschikt voor losse materialen als voor materiaal in bundels, rekken, cassettes, boxen, kisten enz.

 

Op de rechte inhaakarmen van de draagarmstelling kunt u eenvoudig een pakket of bundel met de zijlader of heftruck wegzetten. In speciale gevallen zoals bij stapelrekken kunnen we tussen de draagarmen bruggen of roosters monteren.

 

Voor het beladen met een bovenkraan zijn er een speciale schuine draagarmen met inzetstukken waarmee u de bundel in en uit de draagarmstelling kan takelen. Met een speciaal inzetstuk kunt u eenvoudig verschillende profielen verzamelen en bundelen en met de bovenkraan ophijsen.

 

Bij een inhaak-draagarmstelling met borgplaten zijn de draagarmen makkelijk verstelbaar en heeft u minder snel schade omdat de draagarmen uitwijken bij onverwacht aanstoten.

De rechte draagarmen zijn voorzien van armafronding met houder voor afrolzekeringen. Ook verdeling op de arm is mogelijk met verdeelpennen op vaste punten of geklemd.

Zie ook onze detailgegevens en opties.

 

Wij leveren draagarmrekken voor zowel binnenopslag als buitenopslag en indien gewenst met dak of totale overkapping. Zie ook draagarmstellingen met dak.

 

Voor speciale draagarmstellingen zoals met zijgeleiding voor smalgang of met overvloering of verrijdbare draagarmstellingen is een afspraak nodig om de situatie te bekijken en te bespreken.

Wij regelen graag een afspraak voor u met een adviseur vanuit de fabriek.

 

Licht draagarm stelling voor opslag kunststofprofielen.
Draagarmstellingen voor stafmateriaal te bedienen met de bovenkraan. De armen in de draagarmstelling zijn schuin en voorzien van aanpassing voor inbrengstukken.