Tekstvak: Tekstvak:

Draagarmstellingen voor plaatmateriaal en andere volumineuze producten

Draagarm-stelling met lange draagarmen en kleine vakken voor opslag meubelplaten, hout platen, staalplaten, aluminiumplaten kunsttofplaten, grannietplaten, RVS platen en metaalplaten.Diepe draagarmrekken voor grote afmetingen zoals plaatmateriaal, kunstof panelen, dakplaten, damwandplaten, golfplaten, deurelementen,wandpanelen, opslag van bouwketen en opslagloodsen enz.Draagarm-stellingen voor opslag plaatmateriaal bij de houthandel, bouwmaterialenhandel aannemer, bouwbedrijf, meubelfabriek, timmerfabriek,  interieurmaker enz.Draagarmrek voor opslag van volumineuze producten. Opslag van klein en groot materieel, grote artikelen zoals toonbanken, keukenblokken, banken, hekwerken, poorten enz.

Plaatmateriaal kunt u in een draagarmstelling rechtstreeks op de draagarmen plaatsen waardoor u meer ruimte heeft voor een extra niveau of zelfs meer niveaus bij kleinere pakketten. Eventuele klossen die aan het pakket gebundeld zijn komen bij een juiste opstelling naast de armen en kunnen indien gewenst eenvoudig worden verwijderd. U heeft meer ruimte voor uw leppels van de heftruck waardoor de kans op schade minder is. Mocht u onverwacht de draagarm aanstoten of uw pakket iets te hoog optillen dan geven de draagarmen door het inhaaksysteem mee om zo schade aan uw armenstelling of materiaal te voorkomen.

Draagarmstellingen hebben een vrije indeling waardoor verschillende maatvoering eenvoudig naast elkaar passen zonder ruimteverlies zoals bij een palletstelling met tussenstaanders.

 

Niet alleen in de lengte maar ook in de diepte is veel mogelijk waardoor u alle soorten platen zoals kunststofplaten, meubelplaten, gipsplaten, granietplaten, aluminiumplaten, RVS platen, staalplaten eenvoudig kunt opslaan. Naast pakketten plaatmateriaal kunnen dit ook boxen, cassettes en andere volumineuze producten zijn. Onze draagarmstellingen zijn in elke gewenste diepte te leveren van  draagarmlengte 400 mm 2500 mm of zelfs nog langer. De staanderafstand is voor elk product eenvoudig zonder kosten aan te passen.

 

Met het inhaaksysteem met borgplaten heeft u geen extra ruimte bij montage nodig zoals bij inhaakarmen zonder borgpallen die voor een groot deel omhoog moeten. Zeker bij lange draagarmen of kleine vakken geeft dit echt een probleem. In beide gevallen is zonder borgplaten de arm dus eigenlijk niet meer verstelbaar en kan men dus zeer moeilijk de armen verplaatsen, vervangen of een extra niveau maken. Een geboute draagarmstelling heeft dit probleem ook niet maar door de vaste verbinding is er wel eerder kans op schade dan bij een beweegbare arm.

 

De armen kunnen ook worden voorzien van bruggen en of roosters waardoor u eenvoudig doorlopende opslagvloeren boven elkaar kunt maken. Denk hierbij aan onhandelbare goederen op een kleinere pallet, of producten met bochten of andere uitstekende onderdelen maar ook materieel van de buitendienst of voor verhuur en een expeditiestelling waar alle soorten en maten in voorkomen.

 

Zie ook onze zware draagarmstellingen.

 

 

 

 

Stelling met draagarmen voor opslag langgoed zoals deurpanelen en profielen voor overheaddeuren. Langoedstellingen met inhaakarmen zijn veilig en betrouwbaar en hebben minder schade.Armstellingen met lange armen voor opslag van volumineuze producten. Draagarmen van 2500 mm of zelf nog langer.  In combinatie met roosters maakt u van de stellingen vrije opslagvloeren boven elkaar die makkelijk bereikbaar zijn met de heftruck.