Tekstvak: Tekstvak:

Draagarmstellingen voor diverse bouwmaterialen

Expeditiestelling met makkelijk verstelbare inhaak armen.Grootvakstelling met doorlopende vrije opslagvloeren door draagarmstaanders aan de achterzijde en draagarmen met bruggen en vlonders.Opslagstellingen met bruggen speciaal voor de aannemer en bouwbedrijven.Armenstelling als grootvak met draagarmbruggen.Stelling voor buizen en ander langgoed.Stellingen met cassettes van betonstaal en betonnetten.

Opslag speciaal voor de aannemer

 

Een bouwbedrijf heeft gewoon een flexibele opslagstelling nodig omdat hij van alles heeft. Opslag van hout, plaat, pallets, rollen, buismateriaal maar ook materieel zoals ladders, betonmolen enz.  Vergeet ook niet de opslag van bouwketen, steigers stoomkasten enz. Een draagarmstelling met diverse opties is het antwoord voor elk bouwbedrijf met opslagproblemen voor zowel binnen als buiten. Zie ook onze draagarmstellingen met dak.

Leverancier bouwmaterialen en stellingen

 

Alle materialen overzichtelijk en goed bereikbaar opslaan. Bij draagarmstellingen met  inhaaksysteem  en borging kunt u tot het kleinste vak makkelijk indelen. Met de vele opties is naast langgoed ook staand materiaal zoals deuren, kozijnhout, profielen pallets, keukenblokken enz. mogelijk. Bulk kan eenvoudig boven in de draagarmstelling.

Zie voor opslag van grote materialen op lange draagarmen platen- en volumeopslag.

Houtstelling ofwel draagarm stelling voor opslag van hout en plaat.Deurenstelling liggend en staand.Gipsstelling met inhaaksysteem voor draagarmen.Stelling als opslagvloer door draagarmen met roosters. Stelling voor tuinhout, tuimschermen en andere tuinmaterialen. Diverse mogelijkheden voor tuincenter en houthandel. Buiten draagarmstellingen met dak.Opslag van diverse bouwmaterialen in draagarmstellingen van pakketten langgoed tot bokken met glas en andere bouwmaterialen en materieel.
Draagarmstelling voor betonnettenBuitenstelling met draagarmen en bruggen.