Draagarmstellingen bieden veel mogelijkheden

 

Tekstvak: Tekstvak:

Voor elk product is er een oplossing.

 

Door aanpassing van de profielen en de breedte van het inhaaksysteem zijn er zowel lichte als zeer zware draagarmstellingen te leveren.

 

Hoogte van de draagarmstelling is standaard tot 13.500 mm. Draagarmlengte is standaard 400 mm tot 2.500 mm diep.

 

Draagarmstellingen zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. De staanders worden altijd aan 2 zijden geperforeerd en worden berekend op enkelzijdige belasting. Aanpassing blijft dus altijd mogelijk en de stellingen mogen ongelijkzijdig belast worden. Een draagarmstelling wordt uitsluitend aan uw ondervloer verankerd.

 

De draagarmstellingen zijn met vele opties aan te passen waardoor opslag van staand materiaal, pallets, rollen, gaascontainers enz. mogelijk zijn. De armen zijn ook in een schuinte naar wens leverbaar.

 

Met de optie roostervloeren kunt u opslagvloeren boven elkaar maken van 2500 diep tot een lengte naar keuze.

 

Naast de opslag binnen is er ook buitenopslag mogelijk zoals langs uw pand maar ook als terreinafscheiding.

 

Draagarmstellingen zijn ook met dakarmen leverbaar als vrijstaande enkelzijdige draagarmrek en als dubbelzijdige draagarmrekken. Door de stellingen naast elkaar te zetten met eventuele overlapping van de daken krijgt u een totale overkapping.

 

Alle buitenstellingen worden berekend met windbelasting en bij dak ook met sneeuwbelasting.

 

Meer informatie zoals ons inhaaksysteem kunt u vinden onder detail draagarmstelling.

 

Draagarmstellingen met dakarmen voor opslag hout. Naast elkaar als houthal.Zware draagarmstellingen voor stafmateriaal in de staalbranche. Stelling met schuine armen en inzetstuk voor beladen met bovenkraan.Draagarmrekken met bruggen en roosters als vrije doorlopende opslagvloeren. Geen tussenstaanders zoals bij een palletstelling.Zware draagarmstelling buiten met tuinhout volblad vuur verzinkt.Zwaar draagarmrek voor pallets met staalplaten.

Draagarmstellingen online bestellen is makkelijk, goedkoop

en natuurlijk met de volledige garantie van de fabriek.