Tekstvak: Tekstvak:

Zware draagarmstelling voor hout, staal, graniet enz.

Zware draagarmstelling voor opslag staal, graniet, betonelementen maar ook volle pakken hardhout, wanden zoals beurswanden gipswanden faaywanden enz.Draagarmstelling voor opslag van zware platen zoals granietplaten, staalplaten, meubelplaten maar ook ander plaatmateriaal zoals zware pakketten met  kunststofplaten, damwandplaten, golfplaten dakplaten rijplaten enz.Zware draagarm-stelling met zeer zware bulkarmen. Bulkvak boven in een draagarmstelling is met de extra zware draagarmen geen probleem.Zware draagarmen stelling voor opslag constructiestaal maar ook voor betonelementen zoals lateien. Zowel voor de staalindustrie als de bouw.

Zeer zware draagarmstellingen voor staven gietijzer en brons, voor betonlateien, lichtmasten, steigermateriaal en ander langgoed. Met eventueel afrolzekeringen op het einde van de draagarmen of de draagarm schuin omhoog in graden naar wens. Staanderafstand afhankelijk van uw product naar wens aan te geven.

 

De draagarmstelling is ook met zware lange draagarmen leverbaar voor opslag van bijvoorbeeld staalplaten en marmerbladen, maar ook voor gipswanden, dakplaten, vloerplaten of bulkvakken voor meubelplaten en MDF.

 

Denk ook aan tijdelijke opslag van groot materieel in de bouw, landbouw, tuinbouw. Opslag van beursmateriaal zoals beurswanden en standmateriaal maar ook decors voor toneel en film. Opslag van tijdelijke loodsen en feesttenten en allerlei andere materialen in bijvoorbeeld de verhuurbranche.

 

Er zijn extra opties zoals armbruggen, rooster en dichte opslagvloeren maar ook oplossing voor groot hangend materiaal zoals grote kabelrollen.

 

Bekijk onze prijslijst met standaard oplossingen en de mogelijkheid uw stelling naar wens aan te passen. Extra opties en aanpassingen kunt u gewoon aangeven in het vak opmerkingen.

 

Voor speciale opslag of een complete magazijninrichting met indelingsadvies verzorgen wij graag een afspraak met onze adviseur van de fabriek.

Draagarmstelling voor opslag  van pallets, cassettes, boxen, pakketten, bundels en platen in hout, gips, betonelementen, graniet, kunststof, aluminium, RVS, staal en andere metalen.
Draagarmrekken voor een vrije indeling van uw platen op pallets.Draagarmstelling voor zeer zware goederen zoals massief rondstaal, gietijzer en brons. Met zware afrolzekeringen. De draagarmrekken zijn zowel voor binnen als buiten te leveren in verschillende dieptematen.Zware draagarmstelling buiten verzinkt